Kategoriat
Bollywood Intia

7 Khoon Maaf – Bollywood, 2011; Elokuva-arvio

Elokuva 7 Khoon Maaf (”Seven murders forgiven”) piti hyvin otteessaan, kun helsinkiläisiä hemmoteltiin Bollywood-elokuvalla suuren laajakankaan täydeltä osana Rakkautta & Anarkiaa -filmifestivaalin ohjelmistoa.

Elokuva 7 Khoon Maaf (”Seven murders forgiven”) piti hyvin otteessaan, kun helsinkiläisiä hemmoteltiin Bollywood-elokuvalla suuren laajakankaan täydeltä osana Rakkautta & Anarkiaa -filmifestivaalin ohjelmistoa.

Naispääosan esittäjällä Priyanka Chopralla oli elokuvassa hänen tähänastisen uransa roolisuorituksista ehkä parhain – toinen erittäin vahva suoritushan nähtiin elokuvassa Fashion.
7 Khoon Maaf pyöritteli tyylikkään ironisesti, lähes ilkkuen, erinäisiä parisuhdeongelmia ja uskonasioita, ja John Abrahamin roolisuoritus Axl Rosea karrikoiden oli elokuvassa hauska piristysruiske.

Tavanomaista televisiota suurempi kuvaruutu, laajakangas, kertoi Bollywoodnäyttelijöistä myös sellaista, mitä DVD:ltä jää huomaamatta, joten ekstrakiitokset filmifestivaalille tästä elämyksestä. Kolme ja puoli tähteä viidestä elokuvalle 7 Khoon Maaf. ***½

Elokuvan 7 Khoon Maaf traileri

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.