Kategoriat
Intia

Jagjit Singh

Eilen edesmennyt Jagjit Singh oli suosituin ja sitä kautta menestynein levyttävä ghazal-artisti Intian elokuvamusiikkiteollisuuden ulkopuolella

R.I.P. Jagjit Singh

Eilen edesmennyt Jagjit Singh oli suosituin ja sitä kautta menestynein levyttävä ghazal-artisti Intian elokuvamusiikkiteollisuuden ulkopuolella. Yhdessä vaimonsa Chitra Singhin kanssa heitä pidettiin modernin ghazalmusiikin pioneereina Intiassa. Suosittelen tutustumaan, josset ole vielä ehtinyt.

Hänen vaimollaan Chitra Singhillä on ollut varsin surullinen kohtalo. Chitra menetti aikuisikään varttuneen poikansa liikenneonnettomuudessa, ja poikansa menetyksen myötä hän menetti myös lauluäänensä.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.