Kategoriat
Bollywood Intia

Hyvää syntymäpäivää Amitabh Bachchan, 69

Intian kenties tunnetuin ja arvostetuin näyttelijä Amitabh Bachchan täyttää tänään 69 vuotta.
Näyttelemisen lisäksi hän on ollut kertojana, playbacksinger-laulajana sekä juontajana lukuisissa ohjelmissa

Intian kenties tunnetuin ja arvostetuin näyttelijä Amitabh Bachchan täyttää tänään 69 vuotta. 
Näyttelemisen lisäksi hän on ollut kertojana, playbacksinger-laulajana sekä juontajana lukuisissa ohjelmissa. Tunnetun elokuvaohjaajan Satyajit Rayn kerrotaan olleen niin vaikuttunut Bachchanin syvästä baritoniäänestä, että hän päätti käyttää hänen ääntään kertojanäänenä elokuvassa Shatranj Ke Khiladi, Shakinpelaajat, kun muuta sopivaa roolia ei löytynyt. Vuonna 2005 Bachchan lainasi äänensä Oscar -palkittuun ranskalaiseen dokumenttiin March of the Penguins, Pingviinien matka, jonka ohjasi Luc Jacquet. Paraikaa hän on tekemässä Hollywood-elokuvaa Australiassa, kuten kerroin aiemmin


Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.