Kategoriat
Bollywood elokuva

Ek Tha Tiger – Bollywood, 2012; Elokuva-arvio

Elokuvan paras tanssiesitys tulee vasta lopputekstien lomaan, jolloin elokuva kannattaa katsoa loppuun asti.

Ek Tha Tiger on äskettäin edesmenneen Yash Chopran lähes viimeiseksi tuotannoksi jäänyt vauhdikas draama, jossa vauhtiin tosin päästään vasta väliajan jälkeen, kun pääosien esittäjien Salman Khanin ja Katrina Kaifin roolit muuttuvat.

Hymy on herkässä vielä romanttista actionelokuvaa näin jälkeenpäin muistellessa, mutta todettava on, ettei Salman Khan yllä aivan Dabanggin tasoiseen suoritukseen. Elokuvan paras tanssiesitys tulee vasta lopputekstien lomaan, jolloin elokuva kannattaa katsoa loppuun asti.
Kolme tähteä elokuvalle Ek Tha Tiger. ***

Ek Tha Tiger -traileri

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.