Shah Rukh Khanin parhaimmat elokuvat

Shah Rukh Khan täyttää tänään, 2.11.2015, pyöreät 50 vuotta.

Tämä syntymäpäivä tarjoaakin mitä parhaimman tilaisuuden muistella Shah Rukh Khanin, tuon Bollywoodin kuninkaaksikin nimetyn intialaisen miesnäyttelijän parhaimpia elokuvia. Ylläolevasta linkistä voit lukea, mitä Shah Rukh Khan vastasi syntymäpäiväonnitteluihini. Shah Rukh Khanin kaikki elokuvat, joissa hänellä on ollut merkittävä osa, löydät selkeästi listattuna oheisesta Indivuen blogiartikkelista. Kaikista Shah Rukh Khanin n. 70 elokuvasta Indivue on päätynyt suosittelemaan parhaimpina seuraavia elokuvia:

Listaa on päivitetty 3/2017

Lue lisää Bollywoodista INDIVUEn artikkelista Intialaiset elokuvat ja Bollywood pähkinänkuoressa!

Löydät musiikkia kaikista Shah Rukh Khanin elokuvista täältä

Lue myös teos Matkaopus Bollywoodiin!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.