Laulaja Udit Narayan valloitti niin Shah Rukh Khanin kuin Aamir Khanin elokuvissa

(Affiliate-linkit merkitty * tähdellä)

Yksi mieleenpainuvimmista äänistä mm. Shah Rukh Khanin elokuvien taustamusiikissa kuuluu Udit Narayanille. Tuo flirttailevan hymyilevä lauluääni tunnetaan mm. intialaisista elokuvista Veer-Zaara, Kuch Kuch Hota Hai, Kal Ho Naa Ho, Kabhie Khushi Kabhie Gham ja Dil to Pagal Hai.

Voit katsoa videopätkiä Udit Narayanin eri Intian kielillä laulamistaan kappaleista täällä ja saat samalla hyvän kuvan tyypillisestä tanssista niin Bollywood- kuin muissakin intialaisissa elokuvissa.

Udit Narayan teki läpimurtonsa aikoinaan, yli kolmekymmentä vuotta sitten, Aamir Khanin elokuvassa * Qayamat Se Qayamat Tak. Tuo elokuva julkaistiin vuonna 1988 ja Udit Narayan lauloi siinä yhdessä intialaisen laulajattaren Alka Yagnikin kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt lukuisia duettoja.

Voit kuunnella ohessa näytteitä Apple Music -palvelun tarjoamasta 12 kappaleen kokoelmasta Udit Narayanin lauluja.
Kokoelma kulkee nimellä Udit Narayan Essentials ja siinä on mukana kauniita Bollywood-hittejä mm. juuri edellämainituista Shah Rukh Khan -elokuvista.
Jos sinulla on Apple Music -palvelu, voit kuunnella Udit Narayan Essentials -kappaleet kokonaan, samoin kuin seuraavan upean albumin * Musical delights – Udit & Alka Hits – joka on kokoelma Udit Narayanin ja Alka Yagnikin duettoja.

Tämä postaus on osa Indivuen teosta Matka Bollywoodiin ja voit tutustua siihen oheisessa linkissä.

Musiikin tarjoaa Apple Music.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.