Lento Helsingistä Berliiniin
|

Lento Helsingistä Berliiniin ja takaisin (videot)

(Päivitetty 4/2023)

Arvioitu lukuaika: 4 minuuttia

Helsingin ja Berliinin välillä on useita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä reitillä. Lentomatkan kesto riippuu lentoyhtiöstä ja lentoreitistä, mutta yleensä suorat lennot kestävät noin kaksi tuntia. Lentoyhtiöitä, jotka lentävät suoraan Helsingistä Berliiniin, ovat muun muassa Finnair, Lufthansa, SAS, Norwegian ja Ryanair. Nämä lentoyhtiöt tarjoavat säännöllisiä lentoja ympäri vuoden. Katso ohesta tekemäni videot Lento Helsingistä Berliiniin ja Lento Berliinistä Helsinkiin ja lue lisää –

Helsingin lentokenttä (HEL) on Suomen suurin lentokenttä, josta lähtee lentoja ympäri maailman. Berliinissä on kolme lentokenttää: Tegel (TXL), Schönefeld (SXF) ja uusi Brandenburgin lentokenttä (BER). Schönefeldin lentokenttä on erikoistunut halpalentoyhtiöiden käyttöön, kun taas Tegel on perinteisempi lentokenttä. Uusi Brandenburgin lentokenttä avattiin vuonna 2020 ja se korvaa vanhan Tegelin lentokentän.

Lento Helsingistä Berliiniin

Tämänpäiväisen videoni aiheena on lentomatka Helsingistä Berliiniin, ja se tarjoaa katsojille aurinkoisen näkymän matkasta Saksaan. Videolla esitellään kauniita vihreitä peltoja, joiden keskellä tuulivoimalat pyörivät, saksalaisia saaria järvien keskellä sekä metsäalueita lähellä Berliinin Tegelin lentokenttää. Videon lopussa yllättävä oranssi design Tegelin lentokentällä piristää katsojaa ja varmasti myös matkustajia itseään.

Aiemmin tänä vuonna olen tuottanut videon Berliinin parhaista nähtävyyksistä ja kirjoittanut artikkeleita Berliinin nähtävyyksistä, kasvis- ja intialaisista ravintoloista sekä hotellista. Kaikki nämä artikkelit ovat saatavilla helposti täältä sekä visuaalisessa teoksessani Matka Eurooppaan, johon linkki tämän artikkelin lopussa.

Berliini saa kunnian olla ensimmäinen valmis kaupunkikohde INDIVUEn tämänsyksyisen sivu-uudistuksen jälkeen – tutustu siihen ajan kanssa, mutta ensin – lento Berliinin taivaan alle –

Lento Helsingistä Berliiniin

Lentomatka Saksasta Suomeen

Toisen videoni aiheena on kaunis lentomatka Saksasta Suomeen ja se on kuvattu vuonna 2019. Lähtö on Berliinin Tegelin lentokentältä ja lento päätyy Helsinki-Vantaalle Finavian lentokentälle. Kaunis sää ja auringonlasku tekivät lentomatkasta erityisen kauniin – Katso videolta –

Videon kesto 4:33

Lento Saksasta Suomeen

Saksan lentokenttiä

Lentäminen Saksasta Suomeen on melko yleistä, sillä monet lentoyhtiöt tarjoavat säännöllisiä lentoja näiden kahden maan välillä. Suosituimmat lentoreitit ovat Frankfurtista Helsinkiin, Münchenistä Helsinkiin ja Berliinistä Helsinkiin.

Lentomatkan kesto vaihtelee reitistä ja lentoyhtiöstä riippuen, mutta yleensä lento kestää noin kaksi tuntia. Suoria lentoja on tarjolla usein päivittäin.

Frankfurtin, Münchenin ja Berliinin lentokentät ovat kaikki Saksan vilkkaita lentoasemia ja tärkeitä solmukohtia Euroopan ilmailualalla.

Frankfurtin lentokenttä: Frankfurtin lentokenttä on Saksan suurin lentokenttä, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Frankfurtin kaupungin keskustasta. Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, joissa on yhteensä yli 100 porttia. Terminaalit ovat modernit ja varustettu laajalla valikoimalla kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Frankfurtin lentokenttä on erittäin tärkeä lentoyhtiöille, sillä se tarjoaa yhteyksiä ympäri maailmaa.

Münchenin lentokenttä: Münchenin lentokenttä sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Münchenin kaupungin keskustasta. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joissa on yhteensä yli 100 porttia. Terminaalit ovat modernit ja varustettu monipuolisella valikoimalla kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Münchenin lentokenttä on erittäin tärkeä paikka etenkin Lufthansalle, joka on yksi Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä.

Berliinin lentokentät ja niiden lyhenteet: Berliinissä on kolme lentokenttää: Tegel (TXL), Schönefeld (SXF) ja uusi Brandenburgin lentokenttä (BER). Schönefeldin lentokenttä on erikoistunut halpalentoyhtiöiden käyttöön, kun taas Tegel on perinteisempi lentokenttä. Uusi Brandenburgin lentokenttä avattiin vasta vuonna 2020 ja se korvaa vanhan Tegelin lentokentän. Kaikki kolme lentokenttää sijaitsevat noin 20-25 kilometrin päässä Berliinin keskustasta. Lentokentillä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita.

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *