|

Hyvä hotellikokemus Intian Puducherryssä

Muutama vuosi sitten matkustin Intian itärannikolla ja tutustuin pieneen kaupunkiin nimeltä Pondicherry, joka tunnetaan myös nimellä Puducherry. Puducherry sijaitsee n. muutamia kymmeniä kilometrejä Chennaista etelään päin Intian itärannikkoa pitkin.

Hotelli Sunway Manor ja sisäänkäynti
Hotelli Sunway Manor ja sisäänkäynti

Valitsin hotellikseni Sunway Manor -nimisen neljän tähden hotellin, joka sijaitsi suuren tien varrella osoitteessa Sadan jalan tie, Hundred feet road, Puducherry.

Parivuode, hotelli Sunway Manor
Parivuode, hotelli Sunway Manor

Huoneeni oli tilava ja siisti ja sängyn, tv:n ja kirjoituspöydän lisäksi siellä oli kaksi tuolia ja pöytä. Ikkunasta näkyivät palmun latvat kauempana horisontissa sekä idästä nouseva aurinko.

Huonepalvelu oli moitteetonta ja joinain iltapäivinä sängyltä löytyi jopa pyyhkeistä taiteltu elefantti.

Televisio ja kirjoituspöytä, hotelli Sunway Manor
Sunway Manor -hotellin naapurirakennuksia
Hotellin naapurustoa
Sunway Manor hotellin uima-allas
Hotellin uima-allas
Pondicherryläisen Sunway Manor -hotellin sisäpihaa

Hotellin sisäpihalla oli kaksi uima-allasta: iso allas aikuisille sekä pieni allas lapsille. Aikuisten altaan ympäriltä löytyi muutama aurinkovuode varjoineen ja varjot olivatkin todella tarpeen, sillä aurinko porotti polttavan kuumasti lähes koko päivän.

Sisätiloissa Pondicherryn kuuma ilmasto ei kuitenkaan haitannut, sillä hotelli oli kauttaaltaan ilmastoitu.

Eteläintialaisia ja ranskalaisia aamupaloja
Eteläintialais-ranskalaista aamupalaa

Puducherryn yhteinen historia Ranskan kanssa näkyi ainoastaan hotellin aamupalassa, jossa menusta löytyi tavanomaisten etelä-intialaisten aamupalojen lisäksi ranskalaisia herkkuja, kuten pannukakku, croissantti ja paahdettu leipä.

Tuoretta papaijaa ja vesimelonia, pongalia ym. eteläintialaisia aamiaisherkkuja
Tuoretta papaijaa ja vesimelonia, pongalia ym. eteläintialaisia aamiaisherkkuja
Eteläintialainen illallisbuffet
Eteläintialainen illallisbuffet

Hotellin illallisbuffet oli ihana löytöretki eteläintialaisten aterioiden pariin, mutta joukosta löytyi kyllä muutama Suomessakin tavattu intialainen ruokalaji, eivätkä ruoat olleet liian tulisesti maustettuja.

Masala Dosa a là Hotel Sunway Manor
Masala Dosa a là Hotel Sunway Manor

Pieneen nälkään saattoi huonepalvelusta tilata Masala Dosan, joka tuotiin kookos- ynnä muiden chutneyjen kera. Masala Dosa voi siis näyttää näinkin vaatimattomalta, kuin oheisessa valokuvassa, ja maistua silti hyvältä.

Boddhin patsas hotelli Sunway Manor:issa Pondicherryssä
Boddhi SPA in Hotel Sunway Manor

Olin hotelliin kaikin puolin tyytyväinen, ja jos sitä vielä jotenkin lähtisi parantelemaan, niin kattoterassi ja merenrantaa lähempänä oleva sijainti sen tekisivät. Sijainti oli kuitenkin suuren tien varrella, ja hotellilta järjestyi ilmastoitu taksi, mutta halutessaan pystyi hotellin edestä jopa nappaamaan lennosta keltaisen riksan, jos halusi rannalle päästä. Auringonottohan oli kulttuurisista syistä mahdollista kuitenkin vain hotellin uima-altaalla.

Hyvän Sunway Manor -hotellin parasta antia oli kuitenkin sen SPA, joka virvoitti väsyneen ja voipuneen suomalaisen ihon alta aikayksikön. Boddhi SPA:ssa annettu ayurvedinen kasvohoito ja hieronta paransivat trooppisessa ilmastossa usein vaivaavan prickly heat -ongelman kuin taikaiskusta, laadukkailla ayurvedisillä SPA-tuotteillaan. Ja asiakas jatkoi matkaansa kera hyvien muistojen.

Katso vielä ohesta kuvaamani lyhytvideo Sunway Manor -hotellista:

Hotelli Puducherryssä

Lue lisää:

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *