Hyvä hotellikokemus Tallinnassa

Park Inn -hotellin sisäänkäynti Tallinnassa

Oheinen videoni kertoo Park Inn by Radisson -hotellista, joka sijaitsee Tallinnassa. Hotelliin oli mukavan pituinen kävelymatka Tallinnan satamasta, eikä perässävedettävä ollut liian työläs matkatoveri. Kyllä, käsimatkatavaralaukkua tarkoitin.

Minulla oli ilo yöpyä kyseisessä Park Inn by Radisson Central Tallinn -hotellissa kesällä 2020 ja parvekkeellinen hotellihuoneeni oli hotellin ylimmässä, kuudennessa kerroksessa tarjoten avarat näkymät aina auringonlaskuun asti. Näkymät parvekkeelta ovatkin videon pääosassa.

Mainitsemani parvekkeen kaide ei ollut kummoinen, minkä vuoksi juuri tuota huonetta ei voisi missään nimessä suositella pikkulapsiperheille. Myöskään nauttineen henkilön ei olisi hyvä hoiperrella tuolla parvekkeella, eikä varsinkaan yrittää nähdä meri, joka näkyi kaukana oikealla, kun hieman kaiteen yli kurkotti. Ymmärrät, mitä tarkoitan, kun katsot videon.

Aivan hotellin edustalla ei ollut juurikaan liikennettä, mikä teki yöstä rauhaisan. Vuoteen päädyn värillinen valaistus toi oman mukavan lisänsä huoneen tunnelmaan ja vuode itsessään oli melko hyvä nukkua, patjan ollessa ennemminkin jämpti kuin pehmeä.

Lattia oli tässä Park Inn -hotellihuoneessa mainittavan puhdas ja hyväkuntoinen, minkä vuoksi huoneessa oli mukava varvastella suihkun jälkeen auringonsäteiden kutittaessa valoverhojen lomasta. Kylpyhuone puolestaan oli riittävän siisti ja sieltä löytyi myös kylpyamme, jota en kuitenkaan kokeillut.

Hotellin buffet-aamiainen korona-ajassa

Buffet-aamiainen tarjoiltiin hotellissa maakerroksessa ja hotellivieras pääsi tummansävyisten valoverhojen takaa seuraamaan katuelämää suuren parkkipaikan ympärillä.

Koronan ehkäisytoimenpiteinä hotellista löytyivät käsidesit asiakkaille ravintolaan saavuttaessa ja ravintolan henkilökunta tarjoili aamiaiset pleksin takaa, keräten asiakkaan puolesta lautaselle asiakkaan toivoman aamiaisen. Gluteenittomia viljavalmisteita ei kylmiltään ollut, mutten tiedä, olisivatko ne etukäteen pyydettäessä järjestyneet, koska en sitä kokeillut.

Gluteeniton suklaakakkupala järjestyi kyllä tilaamattakin, mutta kukapa sitä nyt aamupalaksi suklaakakkua syö..

Aamiaisravintolan tunnelma oli mukavan rauhallinen, eikä tungosta tullut, mutta buffettijonoilta ei voinut välttyä.

Aamiaisen jälkeen olikin sitten mukava lähteä Tallinnan kaduille ja lähinurkilta löytyi mm. sisustustarvikemyymälä, pari pientä ravintolaa, ostoskeskus ja Tallinnan vanhaa kaupunkia.

Kysymykseen, yöpyisinkö tässä hotellissa toiste, on vastaus kenties, jos saisin taas ylimmän kerroksen huoneen.

Vuode park inn -hotellissa Tallinnassa
Hotellivuode ja tunnelmavalaistus, Park Inn by Radisson Central Tallinn

Lue ja katso myös matka Helsingistä Tallinnaan

sekä hyviä tallinnalaisia kahvilavinkkejä.

Hotellivaraus Tallinnasta

(Mainos: seuraava kappale sisältää 2 affiliatelinkkiä, jotka on merkitty * tähdellä)

Seuraavasta linkistä *hotelli Tallinnan keskustassa löydät lisätietoa kyseisestä Park Inn by Radisson -hotellista. Löydät myös satoja muita majoituspaikkavaihtoehtoja Tallinnasta *täältä, jos ja kun etsit hotellia tai muuta majoitusta Viron pääkaupungista. Huom. Varaamalla hotellin oheisen tähdellämerkityn affiliatelinkin kautta, tuet bloggaajaa, muttet kuitenkaan maksa huoneestasi yhtään ylimääräistä.

Teos INDIVUE – Matka Eurooppaan sisältää inspiroivia ja opastaviakin matkakokemuksia eri puolilta Eurooppaa. Lisää postauksia siihen on tulossa ja tilaamalla blogin luet niistä ensimmäisten joukossa!

Lue myös lisää muita aitoja hotellikokemuksia!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.