Uusittu Tallink City Hotel hurmasi matkabloggaajan – katso miten –

*pr-matka blogiyhteistyössä Tallink Suomi, Tallink City Hotel

Minulla oli ilo käydä tutustumassa ja yöpyä uusitussa Tallink City hotellissa meren toisella puolen, Tallinnassa, toissa viikolla. Kyseinen vuonna 2021 peruskorjattu neljän tähden hotelli sijaitsi noin kilometrin pituisen kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta, vastapäätä suurta Viru Keskus -kauppakeskusta. Katso oheinen musiikkivideo, jonka tein vierailustani Tallink City Hotelliin –

Tallink City Hotel

Syyskuun päivät olivat Suomessa jo ehtineet viiletä, mutta Tallinnassa odotti vielä helle, kun saavuimme hotelliin. Ilmastointi piti kuitenkin 7. kerroksessa sijainneen huoneeni mukavan viileänä.

Tallink City -hotelli oli kokenut vajaassa vuodessa täydellisen muodonmuutoksen, sillä kaikki hotellin 324 huonetta oli remontoitu lattiasta kattoon ja lisäksi hotellin ravintolat, baari, kokouskeskus ja muut yleiset tilat oli täysin uudistettu. Huoneessa tuoksui uutuus ja tuoreus, niinkuin juuri rakennetussa talossa, ja kaikki pinnat kiilsivät tahrattomina. Huoneen yksinkertainen ja tyylikäs sisustus maanläheisin värein sai sielun lepäämään.

Huoneessa ei ollut parveketta, kuten ei muissakaan hotellin huoneissa, mutta 10. kerroksen sviiteistä löytyi jopa saunallinen kylpyhuone kera hulppeiden näkymien yli Tallinnan kattojen ja ateria oli tilattavissa huoneeseen.

Hotellissa oli siis kaikkinensa 324 hotellihuonetta, joista mm. 154 kahden hengen huonetta, 76 yhdistettävää huonetta, 22 huonetta
lisävuodemahdollisuudella, 15 de luxe -huonetta,
39 perhehuonetta, 7 yhden huoneen Cityside-sviittiä,
7 kahden huoneen sviittiä, 3 kahden huoneen saunallista
sviittiä ja 1 kahden huoneen lasten sviitti.

Yksi huoneista sopi liikuntarajoitteisille ja kaikki huoneet sopivat allergikoille. Huoneissa oli ilmastointi, puhelin, televisio, minibaari, tallelokero, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja, ilmainen WiFi ja pimentävät verhot.

Oheisella videolla näet hyvin miltä kylpyhuone ja vaahtokylvyn nauttiminen ammeessa näyttivät.


De luxe -huoneista ja sviiteistä löytyivät myös kylpytakit ja
tossut, mahdollisuus keittää teetä tai muita kuumia
juomia, kapselikahvikone, pullovesi, silitysrauta,
silityslauta ja joogamatto.

Hotellin 10. kerroksessa sijaitsi tilaisuuksien järjestämistä varten tila,
jossa oli kaksi yhdistettävää huonetta ja istumapaikkoja
enintään 40 hengelle, uusin konferenssiteknologia, langattomat yhteydet ja 86-tuumaiset Clevertouch 4K -kuvaruudut.

1. kerroksessa puolestaan sijaitsevat yksityistä työskentelyä varten
työtilat, joiden käyttö sisältyy perhehuoneen, de luxe –
huoneen ja sviittien hintaan.

Näet oheisella videolla hulppeat näköalat 10. kerroksesta sekä myös 1. kerroksen yksityisen äänieristetyn työtilan, jonka lasiovi oli koristeltu kirjaimin.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana hotellissa oli Tallink Fitness -sisäkuntorata, joka oli avoinna 24/7 ja kulki läpi 10 kerroksen. Kuntosalin korvannut porraskävely sujui mainiosti hotellin leveillä portailla suurista ikkunoista maisemia ihaillen. Katso kyseiset portaat videolta!

Hotellin 0-kerroksessa sijainneella rentoutumisalueella oli 3 erilaista saunaa: aromi- ja höyrysauna ja suomalainen sauna. Lisäksi mm. vesipatjat ja kuuma-kylmä jalkakylpy, jonka näet videolla. Kauneussalongista mahdollistuivat klassiset ja yksilölliset kauneus- ja hyvinvointihoidot.

Vastapäätä hotellia sijainneen suuren kauppakeskus Viru Keskuksen 1. kerros oli juuri remontin alla, mutta sieltä löytyi kuitenkin paljon aukiolevia kauppoja ja kahviloita moneen makuun. Jopa postimerkit Suomeen löytyivät kauppakeskuksen kioskilta, mutta postilaatikko kauppakeskuksesta uupui täysin. Pystyin kuitenkin jättämään korttini postitettavaksi hotelliin ja kahden viikon aikana kortit saapuivat perille Suomeen. Hotellin tuntumassa sijaitsi myös apteekki ja nurkan takana jopa intialaisten elintarvikkeiden liike, johon en kuitenkaan ehtinyt tutustua tällä kertaa tarkemmin.

City Grill House

Hotellin ravintola City Grill House sijaitsi kahdessa kerroksessa ja siinä oli 228 istumapaikkaa ja avokeittiö. Tein illallisesta kyseisessä City Grill House -ravintolassa oman videon –

City Grill House, Tallinna

Alkuruokana videolla nähdään maistuva grillattu punajuurisalaatti karamellisoidun vuohenjuuston, omenan, hasselpähkinöiden ja peston kera. Pääruokana kasvissyöjän punajuuri-kikhernepihvi hummuksen, grillatun marinoidun paprikan ja tuoresalaatin kera. Jälkiruokavaihtoehtoja videolla nähdään useita ja kookosjäätelö oli erittäin hyvää minttuisessa ananas-carpacciossa.

Kyseisessä ravintola City Grill House:ssa nautittiin myös buffetaamiainen, joka oli kiitettävän runsas ja monipuolinen. Voit nähdä hotellin aamiaista ensimmäisen Tallink City Hotel -videoni lopussa. Mielestäni buffetaamiainen on ihaninta nauttia katuelämää seuraten ja tässä hotellissa sekin mahdollistui!

Hotellihuoneeni sijaitsi kadun varrella 7. kerroksessa eikä katumeteli häirinnyt. Jos haluat yöpyä samassa huoneessa, jonka näet oheisella videolla, oli hotellihuoneen numero 706.

Tallink City -hotelli Tallinnassa

Lue, millä muilla tavoin pystyt hemmottelemaan itseäsi tässä hotellissa sekä lisätietoja Tallink City -hotellista hotellin nettisivuilta, joille linkin löydät tämän postauksen alusta!

Voit lukea tämän postauksen myös englanniksi osoitteessa indivue.com.

Sinua voisi kiinnostaa myös videoni toisesta Tallink-hotellista Tallinnassa. Löydät sen myös webbiteoksestani INDIVUE – Matka Eurooppaan.

Lue myös, miten kuukausia myöhemmin päivitin oman kylpyhuoneeni.

Matka Eurooppaan

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *