Spa-hotelli Tallinnan satamassa

Tallink Spa & Conference hotellihuone ja -vuode

* Blogiyhteistyö: Matkan tarjosivat Visit Estonia, Visit Tallinn, Tallink | Silja Line, Eckerö Line ja Viking Line

Onko hakusessa ollut hyvä spa-hotelli Tallinnassa, läheltä laivaterminaalia, mutta kuitenkin kohtuullisen kävelymatkan päästä kaupungista? Ja kenties vielä aamiainen aamuauringon kera? Jos, niin katsopa seuraava videoni –

Tämänpäiväinen videoni kertoo nimittäin Tallink Spa & Conference Hotellista, joka sijaitsee lähellä D-terminaalia Tallinnan satamassa.

Tätä virossa sijaitsevan hotellin sisäänkäyntiä kadun varressa vartioivat yläosattomat merenneidot ja hotelli on päällisin puolin erittäin siisti ja maanläheisin värein, modernisti sisustettu. Sen yleisilmeelle leimaa-antava piirre ovat sen uima- ja porealtaat, joihin on suora näköyhteys niin hissikäytäviltä kuin hotellihuoneistakin.

En ole itse koskaan viihtynyt hotellihuoneissa, joissa ei ole ikkunaa ulos, mutta sain huomata, että jos ikkunaverhojen takaa pilkistää lasikattoinen uima-allas, niin se auttoi tilannetta.

Loppujen lopuksi ehdin kuitenkin käydä hotellihuoneessani vain nukkumassa, joten en pysty spa: n ominaisuuksista tämän enempää kertomaan, mutta nukkumisen osalta tämä Tallink Spa & Conference Hotel oli täysi kymppi. Sänky oli nimittäin mukava, huone pilkkopimeä, eikä öisiä häiriötekijöitä ollut ainakaan keskellä viikkoa. Asiakas ei siis tarvinut hotellissa korvatulppia ja se on hotellilta paljon vaadittu se. Huhut kuitenkin kertovat, että ylimmän 5. kerroksen huoneissa olisi ollut jokin hieman ylimääräistä ääntä tuottava ilmastointi tms.

Ehkäpä tuota kompensoimaan 5. kerroksen asiakkaat saivatkin sitten nauttia aamiaisensa omissa, vain 5. kerroksen asiakkaille tarkoitetuissa tyylikkäissä pöydissään, jotka kylpivät ihanassa aamuauringon valossa tarjoten samalla ikkunanäkymät ulos.

Eipä silti, kyllä tuosta suuresta ja valoisasta aamiaisravintolasta löytyi toinenkin ikkunapöytä, itseasiassa kokonainen ikkunallinen nurkkaus, josta näkyi vihreitä puita ja aamuauringonsäteitä puiden lomassa, sekä tv, jos sitä halusi katsoa. Kello seitsemän aamulla tuo tila aamiaisravintolassa oli vapaa, ja ravintolasta löytyi muutoinkin mainiosti tilaa tuolloin. Tarjoilupöydässä oli mukavasti syötävää, eli tarpeeksi lihattomia, kakuttomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja, joskaan en gluteenitonta leipää muista nähneeni. Silti se oli 4 tähden buffetaamiainen. Näkyviä koronasuojatoimenpiteitä ei ollut, toisin kuin aiemmassa tallinnalaisessa hotellissani.

Jämptinkokoinen hotellihuoneeni oli sisustukseltaan yksinkertaisen tyylikäs ja väritykseltään stressiäpoistavan tasapainoinen. Sinisen sävyinen abstrakti akryylimaalaus elävöitti huonettani ja muistutti veden pyörteistä, kylpylässä kun oltiin. Ainut moitteen sija tuossa huoneessa, ja itseasiassa koko hotellissa, tämän lyhyen vierailuni aikana oli se, että pienen kylpyhuoneen lattian olisi voinut imuroida hieman huolellisemmin edeltävän asiakkaan jäljiltä.

Muutoin hotellista jäi erittäin hyvät muistot ja vastaus kysymykseen, yöpyisinkö tässä hotellissa toiste, on kyllä. Silloin mielelläni testaisin hotellin altaita ja allasbaariakin, sillä kylpyammehan ei huoneeseen mahtunut, vaan ainoastaan pieni ja erillinen siisti suihkutila.

Aamiaispöytä 5. kerrokselle
Aamiaispöytä 5. kerrokselle

Spa-hotellivaraus Tallinnasta

(Mainos: seuraava kappale sisältää 2 affiliatelinkkiä, jotka on merkitty * tähdellä)

Seuraavasta linkistä *Spa-hotelli Tallinnan satamasta löydät lisätietoa kyseisestä Tallink Spa & Conference -hotellista. Löydät myös satoja muita majoituspaikkavaihtoehtoja Tallinnasta *täältä, jos ja kun etsit hotellia tai muuta majoitusta Viron pääkaupungista. Huom. Varaamalla hotellin oheisen tähdellämerkityn affiliatelinkin kautta, tuet bloggaajaa, muttet kuitenkaan maksa huoneestasi yhtään ylimääräistä.

Teokseni INDIVUE – Matka Eurooppaan sisältää inspiroivia ja opastaviakin matkakokemuksia eri puolilta Eurooppaa. Lisää postauksia siihen on tulossa ja tilaamalla blogin luet niistä ensimmäisten joukossa!

4 Comments

  1. Useampi vuosi sitten tuli vietettyä pari yötä tuossa hotellissa ja tykkäsin kyllä kylpylästä, erilaisia saunojakin taisi olla useampi. 🙂 Muutenkin kiva hotelli ja kätevä sijainti.

  2. Hotelli on uusittu sen jälkeen kun siellä viimeksi vierailin. Edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä, että kylpylässä on aika vilpoista.

  3. Kiitos kommenteistanne! Mielenkiintoinen huomio tuo veden lämpötila. Mittari näytti +29c, mutta en tosiaan itse tullut veden lämpötilaa kokeilleeksi.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.