Video: Ensimmäinen matkani Osloon

Ensimmäinen kerta Oslossa

Oheinen lyhytvideo Ensimmäinen kerta Oslossa kertoo muutaman vuoden takaisesta kesäisestä matkastani Osloon, Norjan pääkaupunkiin, sekä Oslon oleellisista nähtävyyksistä.

Näet videolla mm. kauniita peltomaisemia matkalla lentokentältä Oslon keskustaan. Oslon keskustasta näet sen merellisiä maisemia sekä venelaiturit auringonlaskun jälkeen. Näet turistien ajavan segweylla kohti kuninkaanlinnaa ja kuninkaanlinnaa ympäröivät maisemat, linnan edessä sijaitsevan patsaan ja takana sijaitsevan puiston sekä suihkulähteen. Usean oslolaisen suihkulähteen lisäksi näet videolla myös Vigelandin upean veistospuiston sekä siellä olevan Oslon hienoimman suihkulähteen. Lisäksi näet vielä oleellisen nähtävyyden Oslossa, Oslon Oopperatalon, mutta tällä kertaa kera taivaallisen suihkulähteen, kaatosateen, joka on hyvinkin tavanomainen yllättäjä Oslon kesässä.

Lue lisää Oslosta aiemmista Osloon liittyvistä postauksistani:

Tutustu myös kirjoittamaani ja kuvaamaani webbiteokseen Matka Eurooppaan, joka tarjoaa sinulle lisää inspiroivia matkakohteita sekä autenttisia matkakokemuksia.

1 Comment

Comments are closed.