Kategoriat
Bollywood Intia

Gulaal – Bollywood, 2009; Leffa-arvio

Elokuva käsittelee vallankäyttöä Intiassa, koettua epäoikeudenmukaisuutta ja tekopyhyyttä. Gulaal on musiikillisesti ja visuaalisesti vahva, mutta sisältää käsittämätöntä väkivaltaa, eikä täten sovi väkivaltaelokuvia kaihtaville.

Gulaal on intialainen elokuva vuodelta 2009, ja sen on ohjannut intialainen Anurag Kashyap, joka on myös mm. väkevien elokuvien Black Friday ja Dev.D takana. Gulaal-elokuvan pääosissa nähdään Kay Kay Menon, Raj Singh Chaudhary, Abhimanyu Singh, Deepak Dobriyal, Ayesha Mohan, Jesse Randhawa, Piyush Mishra ja Aditya Srivastava

Elokuva käsittelee vallankäyttöä Intiassa, koettua epäoikeudenmukaisuutta ja tekopyhyyttä. Gulaal on musiikillisesti ja visuaalisesti vahva, mutta sisältää käsittämätöntä väkivaltaa, eikä täten sovi väkivaltaelokuvia kaihtaville. Gulaal vaatii elokuvana toisenkin katsomisen, jotta kokonaisuus hahmottuisi. Kaksi ja puoli tähteä elokuvalle Gulaal. **½ 

Elokuvan Gulaal traileri 


Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.