Phas Gaye Re Obama – Bollywood, 2010; Elokuva-arvio

intialainen elokuvateatteri
 

Phas Gaye Re Obama on intialainen satiirielokuva vuodelta 2010 ja sen on ohjannut Subhash Kapoor. 

Elokuvan päärooleissa nähdään Rajat Kapoor, Neha Dhupia, Sanjay Mishra, Manu Rishi ja Amole Gupte. 

Taustamusiikin elokuvaan on säveltänyt Manish. J. Tipu ja sanoitukset ovat Shellee ja Gopal Tiwarin käsialaa. 

Phas Gaye Re Obama on komedia, jonka taustakulissina toimii globaali taantuma / romahdus, joka alkoi Yhdysvalloista. Päähenkilöt elokuvassa valmistautuvat tapaamaan Amerikan presidentti Barack Obaman.

Se toimii myös erinomaisena esimerkkinä elokuvasta, jonka ymmärtämiseen tarvitaan elokuvassa alunperin puhutun kielen taito, sillä puhekielen englanninnokset eivät riittäneet pitämään ainakaan omaa mielenkiintoani yllä, saati sitten naurattamaan.

Lienee tämän vuoksi vain puolitoista tähteä viidestä elokuvalle Phas Gaye Re Obama. *½ 
 
 
 
Oheisessa kuvassa näkyy kyseisen elokuvan posteri elokuvan ollessa paraikaa teatterilevityksessä Delhissä, Intiassa, suureen kauppakeskukseen rakennetussa elokuvateatterissa. Vrt. aiemmin lähettämäni kuva pienestä intialaisesta elokuvateatterista.
 
 
 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.