Vuosi 2020 oli matkailua ja taidetta Indivuen YouTubessa

Indivue YouTubessa vuonna 2020

Vuonna 2020 Indivuen videoissa nähtiin paljon matkailua ja taidetta sekä aitoja matkakokemuksia, vaikka todellisuudessa rajat olivatkin kiinni enemmän tai vähemmän suurimman osan vuotta. Vanhimmat videoista olivat vuodelta 2006 mutta uusimmat tältä syksyltä 2020.

Tein oheisen videon, joka luo pikasilmäyksen siihen, mitä Indivuen YouTube-kanavalla hehkutettiin vuonna 2020. Videolla näet esimerkiksi Prahaa, Riikaa, Pohjois-Goaa, Etelä-Goaa, New Delhiä, Jaipuria, Mumbaita, Osloa, Gokarnaa, Margaota, Helsinkiä, Roomaa, Mapusaa, Abu Dhabia, Kööpenhaminaa ja Berliiniä

Voit lukea kaikista näistä, enemmän tai vähemmän, suomeksi ja englanniksi, Indivuen sivustoilla.

EN: https://www.indivue.com

FI: https://www.indivue.fi

YouTuben tilastoja

YouTube tilastoi, että olen tuottanut heille sisältöä reilu 195 minuuttia vuonna 2020. Se tekee yhteensä yli 3 tuntia autenttista ja pääosin laadukasta kuvamateriaalia maailmalta. Siis enemmän kuin yhden Bollywood-elokuvan verran, tai kaksi länsimaista elokuvaa.

Lisäksi YouTube kertoi, että videoitani oli katsottu yli 7600 minuuttia, eli yli 127 tunnin ajan vuonna 2020.

Ja mikä parhainta – olen saanut ainakin 24 uutta kanavatilausta vuonna 2020, mikä eritoten ilahdutti minua. Tämä siksi, että sinä päivänä kun 1000 tilaajaa on saavutettu, voin virallisesti antaa kanavalleni nimen. Tällaiset kun ovat YouTuben pelisäännöt.

Voit auttaa minua nimeämään YouTube-kanavani tilaamalla kyseisen INDIVUEn YouTube-kanavan ja pääset silloin myös näkemään tulevat uudet videot vuonna 2021 ensimmäisten joukossa, ilmaiseksi! Kaikkia kun en välttämättä ehdi blogiini postata.

Tämän videon myötä toivon sinulle entistä parempaa uutta vuotta 2021 ja toivon myös, että paluu entiseen, normaaliin arkeen ilman koronahuolia, koittaa pian!

Katso myös videoni Polkupyöräriksa Intiassa ja Euroopassa.

10 Comments

 1. Huikeita reissuja – onko kaikki tältä vuodelta? Videoihin olisi kiva mielestäni aina laittaa tieto, mistä mikäkin pätkä on. Osan paikoista tunnistin, mutta osaa en 🙂

  Hyvää alkanutta vuotta ja hyviä uusia seikkailuja.

  1. Kiitos kommentistasi. Vanhimmat videot on kuvattu vuonna 2006 ja uusimmat vuodelta 2020. Mutta kaikki videot on julkaistu YouTubessa vuonna 2020.
   Hyvää uutta vuotta 2021 sinullekin 🙂

 2. Minulla on tekemättä vielä kokonaan matkavuosi 2020 kooste ja kaikenlaiset tilastoinnit ja muistelot täysin. Ensin olin sitä mieltä, että enhän minä edes missään matkustanut vuonna 2020 ja mitään niitä matkoista ole kirjoittanut, mutta kyllähän niitä kohteita oikeasti löytyy ja kirjoituksia myös.

  Mutta missään tapauksessa en ole ollut niin aktiivinen kuin aikaisemmin, mutta ei ole moni muukaan – koska korona. Kyllä tällainen kooste pitää saada aikaiseksi, sillä jää sitten itsellekin muistoihin, mitä on touhunnut matkailunsaralla koko vuoden.

  1. Kiitos kommentistasi. Näinhän se parhaimmillaan on, että puoli vuotta essee, yksi vuosi tutkielma, ja muutama vuosi pro gradu matkakokemuksia. Koska oppia ikä kaikki.

Comments are closed.