Marine Drive, Mumbai
| |

Hotelli Mumbaista, josta näkee Marine Driven

Kaikkien aikojen ensimmäisiin postauksiini tässä blogissa kuuluivat tunnelmat Mumbaista, Intiasta. Meni kuitenkin kymmenen vuotta siitä, ennenkuin pääsin tutustumaan viiden tähden mumbailaiseen hotelliin. Sen koettuani ei enää paremmasta väliä.

Valitsin Mumbaista sellaisen hotellin, josta näkee Marine Driven, ja tästä Nariman Pointissa sijaitsevasta hotellista käsin katselin maisemia, joissa olin kävellyt vuosia aiemmin ja joista myöhemmin jouduin myös lukemaan huonojakin uutisia sekä katsomaan elokuvia.

Hotelli Oberoi Trident sviitti
Hotelli Oberoi Trident Mumbai sviitin olohuone

Tuo hotellini oli nimeltään Oberoi Trident Mumbai ja huoneeni siellä oli sviitti, johon kuuluivat olohuone, makuuhuone ja kylpyhuone.

Hotelli Oberoi Trident Mumbai sviitti
Hotelli Oberoi Trident Mumbai sviitin olohuonetta

Olohuoneessa oli kaksi ikkunaa, joista näkyivät Arabian meri ja vastapäisen niemekkeen pilvenpiirtäjät. Huonekaluina olivat sohva, sohvatuolit ja -pöytä sekä ruokailupöytä tuoleineen että lipasto, tv ja itämaiset matot. Makuuhuoneessa oli puolestaan mukava parivuode, kaapistot, kirjoituspöytä, tv, kirjoituspöytätuoli sekä muita istuimia. Kylpyhuone oli tyylikkään siisti ja siellä oli kylpyamme.

Hotelli Oberoi Trident sviitti makuuhuone ja sänky
Hotelli Oberoi Trident makuuhuone

Huoneiston seinät oli maalattu intialaisittain tavanomaisella vaaleankeltaisella värillä ja olohuoneen lattia oli tummanvihreää marmorilaattaa tai vastaavaa viileää pinnoitetta, joka tuntuu mukavan kylmältä paljaille varpaille, jos ilmastointi ei ollut käytössä. Pimennysverhot olivat vaalean beiget ja huonekalut väritykseltään tummahkoja. Sisustuselementteinä oli ruusuja ja muita tuoreita kukkia maljakossa ja seinillä pari arvokkaan näköistä taideteosta.

Hotelli Oberoi Trident sviitti makuuhuone
Oberoi Tridentin sviitin makuuhuonetta

Aamiaisen sai tilattua huoneeseen ja se oli runsas ja maukas ja palvelu pelasi tip top. Kirjoitinkin hotellin keittiöstä oman postauksen pari vuotta sitten otsakkeella Paras intialainen ruoka ja ravintola Mumbaissa.

Ruusuja hotellihuoneessa Mumbaissa
Hotellihuonetta koristivat tuoreet punaiset ruusut

Näkymä ulos hotelli Oberoi Tridentistä Mumbaissa
Näkymä sviitin ikkunasta kadulle ilman zoomia
Mumbailaisia takseja
Näkymä kadulle zoomin kera
Hotelli Oberoi Trident Mumbai
Hotelli Oberoi Trident, Mumbai
Auringonnousu Mumbaissa
Aamun sarastus Mumbaissa
Aamua Mumbaissa ja Arabianmeri
Näkymä hotellihuoneesta Arabian merelle
Nariman Point, Mumbai
Näkymä hotelli Oberoi Tridentin terassitasanteelta kohti Nariman Pointia

Ihmisiä Marine Drivella
Ihmisiä hotellin edustalla Marine Drivella
Ihmisiä Marine Drivella Mumbaissa
Ihmisiä auringonlaskun aikaan hotellin edustalla Marine Drivella
Auringonlasku Mumbaissa
Auringonlasku hotellihuoneesta nähtynä
Mumbai ja kaupungin valot
Mumbain kaupungin valot näkyivät illan tullen hotellihuoneeseen.

Viiden tähden hotelli Mumbaissa

Reilu pari vuotta sitten tein tästä mumbailaisesta viiden tähden hotellista musiikkivideon YouTubeen ja suht äskettäin tuo video nousi kanavani suosituimmaksi videoksi, ohi kotoisen keskustakirjastomme Oodin. Hotel Oberoi Trident, Mumbai, on siis saanut kaikista eniten tykkäyksiä ja katsontakertoja videoistani. Katso video seuraavasta –

Videolla näet mm. hotellin vaaleanpunaiset käytävät sekä sviitin hienoja itämaisia mattoja ja kullatun roskakorin. Näet myös paremmin todellisen välimatkan vastapäiselle rannalle sekä millaisia ihmisiä hotellin ympärillä liikkuu esimerkiksi aamulenkeillään tai muutoin vain merta ja muita näkymiä ihastelemassa.

Hotellin näköalaterassilta näki koko Marine Driven ja myös Chowpatty Beachin.

Lue lisää Mumbaista ja Intiasta matkakohteena teoksessa INDIVUE – Matka Intiaan.

Lisää valokuvahelmiä Mumbaista löydät täältä.

Lue myös lisää hotellikokemuksiani.

Voit lukea tämän postauksen myös englanniksi: Mumbai hotel with a suite, seaview and a view of the Marine drive!

Oletko itse yöpynyt tasokkaassa mumbailaisessa hotellissa ja kirjoittanut siitä muille? Lisää linkki juttuusi kommenttiosioon!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Vitsit, kun olisi kiva päästä matkustamaan Intiaan. Harmittaa vietävästi, että viime vuodelle suunniteltu ja varattu matka siirtyi vuodella eteenpäin ja myöhemmin peruuntui kokonaan. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa tulee uusi tilaisuus matkustaa Intiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *