Musiikkivideo Prahan nähtävyydet

Video Prahan nähtävyydet kansikuva

Uusin video YouTube-kanavallani kertoo Prahan nähtävyyksistä still-kuvin. Julkaisin tuon musiikkivideon eilen ja nyt voit katsoa sen seuraavasta –

Tämä suomalaisen valokuvaajan kuvaama video Prahan nähtävyyksistä on osa digitaalista teostani INDIVUE – Matka Eurooppaan, joka kertoo sinulle Euroopasta tarjoten samalla autenttisia matkavinkkejä ympäri Euroopan.

Vaikka matkailu ei olekaan juuri nyt vuoden 2021 alussa koronan vuoksi turvallista, eikä suurelta osin mahdollistakaan, suosittelen silti tutustumaan muihin aiempiin Prahasta kirjoittamiini artikkeleihin, kuten Makumuistoja Prahasta, joka kertoo Prahan ruoasta ja ravintoloista.

Postaus intialaisesta ruoasta ja ravintoloista Prahassa kiehtoo puolestaan maustetumman ruoan ystäviä ja postaus Hotelli Prahasta kertoo siitä mainiosta paikasta, jossa yövyin.

Jos haluat katsoa hyviä Prahassa kuvattuja elokuvia, niin siitä aiheesta postasin jo vuonna 2012, mutta elokuvavinkki on edelleen validi.

Katso myös lisää matkabloggaajan videoita teemalla ensimmäinen kerta Prahassa ja kesää Prahassa.

Kun katson kiehtovia kuvia maailmalta, se motivoi ainakin itseäni istumaan kotona vielä muutaman kuukauden ja käyttämään maskia, jotta korona todella saadaan nujerretuksi ja paluu uusiin maisemiin mahdollistuu. Silti, erityisen paljon tsemppiä kaikille teille lukijoilleni, jotka ette ole ainakaan vuoteen päässeet näkemään ja auttamaan läheisiänne Suomessa ja erityisesti ulkomailla, kun lentoja ei ole tai karanteeniaika molempiin suuntiin on liian pitkä, tehden matkustamisen mahdottomaksi. Tiedän, että korona rajoituksineen iskee kaukosuhteisiin todella pahasti.

Ehdotan mielikuvamatkailua, opiskelua, vitamiineja ja taukojumppaa, jotta jaksamme seuraavaan lähtöön asti. Muita vinkkejä?

5 Comments

  1. Voi Praha! Sinne olisin saattanut päätyä opiskelemaan ensi syksynä, mutta jäi prioriteettilistalla muiden kaupunkien jalkoihin.. 😀 Matkakohteena kyllä kiinnostaa edelleen suuresti, toivottavasti siellä pystyisi koronan puolesta käydä. Paljon hienoja rakennuksia ja ymmärrykseni mukaan halpa hintataso.

  2. Kiitos kommenteistanne. En huomannut, että Praha olisi mitenkään erityisen edullinen, mutta ravintolaruoka taisi olla ihan pikkaisen edullisempi, nyt kun asiaa muistelen.

  3. Kiitos kirjoituksesta ja videosta! Tutut Prahan näkymät vilahtelivat mistoja tuoden. Hyviä kuvia myös! Koronan jälkeisiä matkoja odotellen!
    Juha

Comments are closed.