| |

Valokuvataidetta Berliinistä nyt netissä

Valokuvataidetta Berliinistä

Teoksen nimi: Berlin

Tekotapa: Valokuva kovalevylle

Mitat: 30x20cm

Valmistumisvuosi: 2020

Oheinen valokuvateokseni Berliinistä oli esillä jurytetyssä taidenäyttelyssä Helsingissä vuonna 2020.

Kyseinen näyttely oli alunperin tarkoitus järjestää keväällä 2020, mutta koska koronarajoitukset iskivät päälle jouduttiin näyttely siirtämään kokoontumisrajoitusten vuoksi myöhään syksyyn.

Kun näyttely sitten myöhemmin syystalvesta 2020 järjestettiin, kävi näyttelyssä parin viikon aikana kävijöitä vähemmän kuin tässä blogissa samassa ajassa. Tästä hieman turhautuneena päätin, että järjestänkin 20-vuotisjuhlanäyttelyni netissä. Taide- ja matkailuala oli muutenkin kärsinyt koronan vuoksi eniten, mutta päätin, etten masennu, enkä jää kauhulla odottelemaan, mahtaako tänä vuonna tulla taas liikkumis- ynnä muita elämää rajoittavia rajoituksia.

Päätin myös, etten näe nälkää taiteeni esittämisen vuoksi: 20 vuotta näyttelytila- ja galleriavuokria sekä kehystämisiä saisi riittää. Taiteilija on aina saanut olla maksamassa muille siitä hyvästä, että kohde pääsisi esille.

Ja vaikka sama luovan työn arvostuksen puute näyttää jatkuvan myös netissä, eli maksat kuukausittain siitä, että työsi on esillä nettisivuilla ja Google käyttää sitä korvauksetta hakutuloksissaan ja rikastuu, päätin silti järjestää 20-vuotisretrospektiivini internetissä, digitaalisesti, koskapa etätyö oli koronan aikana ehtinyt saada mukavasti nostetta ja digitaalisuutta oli alettu arvostaa. Ehkäpä mediataidettakin vielä jonain päivänä hankitaan.

20-vuotistaiteilijarestrospektiivi

Aloitan 20-vuotistaiteilijaretrospektiivini viimeisimmästä ryhmänäyttelystäni Helsingissä, jossa mm. oheinen työ Berliinistä oli esillä.

Voit lukea Berliinistä lisää digitaalisesta visuaalisesta matkaoppaastani INDIVUE – Matka Eurooppaan, ja esimerkiksi seuraavat Berliinistä kertovat postaukset taustoittavat oheisen teokseni syntyä –

Oheista Berliiniä kuvaavaa valokuvateosta on saatavilla vain kymmenen signeerattua kappaletta! Jos olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi tämän teoksen, voit tiedustella sitä sähköpostitse indivue @ gmail.com.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *