Helppo tapa kokea Kumbh Mela Intiassa vuonna 2019

Vuonna 2013, kun Maha Kumbh Mela Intian Allahabadissa oli päättynyt, kirjoitin tästä hindujen festivaalista, joka järjestetään eri vuosina yhdessä seuraavista neljästä kaupungista: Haridwar, Allahabad, Trimbak-Nashik ja Ujjain – ja jossa kokoontuu miljoonittain ihmisiä. 

Kumbh Melan sanottiin olleen niin suuri ihmisten kokoontuminen, että sen pystyi näkemään avaruuteen asti. –

Itse sain vuonna 2013 katsoa Allahabadissa järjestettyä Kumbh Melaa vain intialaisesta televisiosta, vaikka kamerani poltti repussani, sillä, niinkuin kirjoitin – minun olisi pitänyt olla vähintäänkin intialaisen maaseudun karaisema sekä mieluummin miespuolinen, jotta olisin selvinnyt ehjin nahoin siitä reissusta, siitä jatkuvasta liikkeestä miljoonien ihmisten keskellä, jossa pysähtymisen varoitettiin olevan harakiri.
Kokemukseni mukaan pelkkä Goan yksipäiväisten karnevaalien valokuvaaminen paikallisten ehdoilla voi Intian helteissä viedä mehut.

Tänä vuonna Incredible Indian järjestämässä matkailutapahtumassa sain kuitenkin kuulla Sukrit Wellness Toursin edustajalta, että he järjestävät yksityistä ja ylellistä leirimajoitusta Kumbh Mela -tapahtumassa Allahabadissa vuonna 2019.
He sanoivat uudelleenmäärittelevänsä luksuksen kera henkisyyden tarjoten voimaannuttavia ayurvedisia hoitoja kera eksoottisen sattvik-keittiön.
Heidän Sukrit Wellness Camp -leirinsä sijaitsee pyhän joen varrella ja kyseiseltä leiriltä käsin pääsee helposti kokemaan Kumbh Melan juhlahetket turvallisesti, terveellisesti, hygieenisesti ja sujuvasti. Katso oheisilta nettisivuilta, mitä muuta ylelliseen makuun sopivaa he tarjoavat Kumbh Melaan liittyen:

www.kumbhsukrit.com
www.sukritwellness.com

Huom. Allahabad on kaupunki, joka sijaitsee Intian Uttar Pradeshin osavaltiossa, ja joka vaihtoi tänä vuonna nimekseen Prayagraj. Prayagrajin kaupungissa kohtaavat kaksi tunnettua intialaista jokea Ganges ja Yamuna. Muita tunnettuja kaupunkeja Uttar Pradeshin osavaltiossa ovat mm. Agra, Ghaziabad, Lucknow ja Varanasi.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.